uFeel.me
Муза
Автор: Dancho,  21 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 324
Тя беше за мен само една муза,
муза с красиви сини очи,
беше и остана си муза
ала за жалост името си смени!

Беше "Ерато"- име прекрасно,
нежно докосна мойта душа.
Радвах се много на горещото лято,
борех се смело с морска вълна.

Туй име чудесно и славно
като славей галеше ми слуха,
но стопи се бързо,безславно,
в сърцето ми покани скръбта.

Сега е с нова премяна
и маска с тъжни очи.
Не е вече ведра,засмяна,
радост от нея веч\' не струи.

"Мелпомена"- изглежда ужасно,
колко грозно това ми звучи.
Мелпомена е име опасно,
открадна всички мои мечти.

Сърцето и превърна се в камък
попиващ всяка моя сълза,
домът и е огромният замък
построен върху гроба на мойта мечта.

Тя беше за мен само една муза,
муза с красиви сини очи.
Беше и остана си муза,
ала за жалост името си смени!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me