uFeel.me
Мразя това в което се превърнах...
Автор: bebeshokk,  31 май 2011 г. в 14:43 ч.
прочити: 306

Мразя това в което се превърнах,

и на самата мен аз гръб обърнах.

Вече не съм онази от преди,

няма ги искрите в моите очи.

 

Сега и  усмивката ми  е фалшива,

и душата ми отровена загива.

Погледна ли се в огледалото виждам просто сянка черна,

за света вече напълно непотребна.

 

Как допуснах да стигна чак до тук

да приличам  аз на някой друг.

Друг който дори и не познавам

и сега от себе си се отвръщавам..

 

Сама не вярвам че изоставих любимите си хора.

които винаги ми бяха истинска опора…

Сякаш нямам чувства вече,

сякаш всичко е от мен така далече.

 

Защо подяволите аз се промених??

Защо живота си разбих!???

Каква е тази моята съдба

защо се случи всичко това??

 

Съжалявам за всеки който нараних

и надеждите му аз разбих..

Извинявам се на всеки който съм засегнала

и на живота негов по някакъв начин съм посегнала..

 

 

Но най-вече съжалявам за човека

който беше винаги до мен ..

А аз какво направих нараних го в онзи ден.

Прошка аз не заслужавам за това и няма да я търся…

А от всичката си злоба аз ще се отърся.

 

 

Няма да се опитвам да съм както преди,

Защтото е невъзможно да  съм човека от отминалите дни..

Но няма и  да остана чудовището  което съм сега…

Ще променя себе си и всичко това...

 

 

Каквото и да ми струва ще се променя

Към добро себе си ще поведа..

Проклинам те за това че заради теб приличам на призрак без мечти..

Проклинам те завинаги че живота ми разби….

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me