uFeel.me
Мразя те!
Автор: bubulina,  25 октомври 2009 г. в 11:17 ч.
прочити: 389
Нима е лъжа, че те мразя,
когато се впиваш във мене
и се мъча да запазя
за прошка трохичка от време?

Нима е лъжа, че те мразя,
когато във мене се взираш,
когато в краката ти лазя,
но прошка за мен не намираш?

Нима е лъжа, че те мразя,
когато във мен вика гласа ти
и иска сега да узная
колко е мой днес страха ти?

Лъжа е! И още лъжи ще изричам
преди да изчезна внезапно, безследно...
Нима е лъжа лъжа да отричам -
Вина, ти си моя и аз те обичам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me