uFeel.me
Мразя те
Автор: QKA_no_opasna,  12 май 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 298
Очите ми ще те изпепелят,
устните ми ще те прокълнат,
сърцето ми ще те намрази,
но душата ми ще те запази!
За миг поне защото ти бе
едно момче което аз
Обичах вярно, а то мен не!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me