uFeel.me
Мръсни думи
Автор: whitening__black,  22 юли 2011 г. в 01:31 ч.
прочити: 266
Тишина в мимолетие
и първороден грях!
Треперя в мрака като идва...
Демонът черен,
сякаш ангел в мен съзря.
Пресича ме с целувка...
и остър език!
Две тела,
от забраненото изляти.
Разкъсва моето безсрамие!
Моя сладка болка,
принадлежа ти!
Малки,мръсни тайни...
предвкусвам смъртта.
\"Не казвай на никой...
На никой не казвай!\" шепти.
Двойка бедрата ми
отново няма да бъдат!
С нокти остри 
кожата ми съблича...
В едно проклинам
Ада с Рая!
Гласът му ме изгаря.
Впива зъби 
във плътта ми!
В адски мъки демонът изстена...
Приютих в същността си
тежестта му.
Онзи горе го наказа...
Капки кръв с безвремие.
В мен видя жена...!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me