uFeel.me
Мрак
Автор: svetletyy,  20 март 2011 г. в 19:52 ч.
прочити: 320
Измъкни ме от мрака,

който е обвил деня..

Който прикрива нощта...

Който е в дълбините на 

моята душа...



Измъкни ме от тъмната пропаст,

която в тайна се превръща...

Скрита в крепостта 

между четири стени...



Хвани ръката ми 

и с мен тръгни 

в тъмното,

за да покажеш пътя...

На където двама можем 

да отидем и 

заедно да открием 

отново светлина...



Плахото слънце 

отново да изгрее,

за да знаем, че сме живи... 

И в своите прегръдки 

да се скрием

отново 

докато мракът дойде... 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me