uFeel.me
Можеш ли...
Автор: Dandykrokodila,  19 юни 2011 г. в 15:40 ч.
прочити: 211
Можеш ли да ме обичаш, дори да знаеш, че душата ми е празна, защото някой преди тебе цяла я е разпилял?!
Можеш ли да ме обичаш, дори да знаеш, че сърцето цяло изгоря
от лъжливи клетви за любов и няма сили за нови да тупти?!
Можеш ли да ме обичаш, дори да знаеш, че тялото ми изстина отдало топлината си на този преди тебе?!
Можеш ли да ме обичаш, дори да знаеш, че ръцете отчуждени,
ще те докосват търсейки другият?!
Можеш ли да ме обичаш, дори да знаеш, че очите в твоите не гледат, а по навик, търсят другите преди твоите?!
Можеш ли да ме обичаш така?!
И въпреки това, че цяла изгорях в чувствата предишни,
искам ти да ме обичаш!
Обичай ме такава -
чужда, отчуждена от себе си,
на инат дори на теб, на мен, обичай ме!
Обичай ме, за да усетя, че отново пак живея,
че пак обичам!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me