uFeel.me
Може би...
Автор: GuBi4kA_GuZaRkA,  16 юли 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 363
Може би ще си тръгна някой ден
може би , но не сега.
Може би ще обичам друг
може би , но сега обичам теб.
Може би един ден ще се мразим силно
може би , но сега се обичаме нали!?
Може би , може би
отговор друг май няма
на въпросите хиляди
отговарям само с това.
Може би-не мисли за това, а
обичай ме силно сега
и до смъртта... а може би и след това..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me