uFeel.me
Може би ще спра да пиша тук...
Автор: mt46,  29 юни 2013 г. в 13:24 ч.
прочити: 406

        На виртуалните приятели и познати

Може би ще спра да пиша тук -
когато спре сърцето ми да свети...
Ако злодей ме повали с юмрук...
Или отреже доктор Х. ръцете ми...

Ако ме хакне злоба интернетна...
Ако не идваш Ти - с усмивка бяла...
Ако остана утре без монета...
И изгоря последната цигара...

Прощавайте, приятели добри -
че съм чепат, небръснат, некостюмен!...
Изпращам ви усмивки и... сълзи...
И поетично ви целувам!...

Марин Тачков
17-23 август 2011 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me