uFeel.me
Може би ще спра да бъда тук
Автор: mt46,  18 август 2011 г. в 11:03 ч.
прочити: 275
                            На виртуалните приятели -
                                  с обич и благодарност

Може би ще спра да бъда тук -

когато спре сърцето ми да свети...
Ако ме повалите със юмрук...
И ми завържете ръцете...

Прощавайте, че малко съм чепат,
небръснат, неизгладен, некостюмен! -
Но знайте, аз обичам ви, все пак -
обичам ви, макар без думи...

Прощавайте, приятели добри! -
Очите ме болят... За вас тъгувам...
Дарявам ви усмивки и... сълзи...
И поетично ви целувам!...


Марин Тачков
17 август 2011 г.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me