uFeel.me
Мойта нежна душа
Автор: ananel,  18 април 2010 г. в 14:56 ч.
прочити: 301

 



Мойта нежна душа се събужда

и с прозявка отваря очи.

Не че бях се оказала в нужда,

просто викнах й ”Я замълчи!”



Тя с усмивка прибра се на топло –

три въздишки – и вече заспа!

Аз осъмнах. Но в ранното утро

още виря самотно глава.



Как ме гледа със тези очища!

Светла нежност облива ме пак

и със нея деня ми насища,

и изхвърля ненужния мрак...


 



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me