uFeel.me
Моята пролет
Автор: dani86,  23 януари 2009 г. в 00:00 ч.
прочити: 303

Понякога затварям аз очи
мисълта ми тъй свободна,
ме отнася в този светъл свят.

Тази свобода така желана...
В този мъничък момент разбирам
винаги съм имал аз крила
да достигна своите мечти.

Времето застива...
нося се свободно... аз летя
слънце, океани... въздух и земя.
Поглеждам вътре в мен
няма я вече тази празнина.

Връщам се отново в моят свят,
всичко е така истинско и живо...
слънце, океани... въздух и земя
още мога да летя...

Нима винаги съм имал всичко това...
Дъга от толкова прекрасни чувства
ми показва пътя към моите мечти.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me