uFeel.me
Моята поезия
Автор: miss_messy,  9 октомври 2012 г. в 08:56 ч.
прочити: 240
Не търся слава и пари,
моята поезия е проста.
С нея искам всеки миг,
до хиляди души да се
докосвам.

Мечтая да възпявам любовта
за мене тя е свята.
И може да спаси света,
пазете я в сърцата си.

С любов се ражда всеки стих, 
душата ми от там струи.
Така се нижат миг след миг
с поезията до зори.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me