uFeel.me
Моята песен
Автор: MariaY,  23 юли 2012 г. в 13:36 ч.
прочити: 309
Какво ли ми трябва?
Небе и цветя.
И полет над ширни полета.
Надежда и вяра.
И къс светлинка -
да видя на всички небета.
И в детски очи
да чуя смеха -
отекващ над обща планета.
Нека вън да вали,
а в мен песента
да сбъдва светът ми молитвен.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me