uFeel.me
Моята нощ
Автор: pavli,  30 април 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 2668


Моята нощ е пълноводна река...
Пия от извора...
После тя ме премята
през своите бързеи...
Разбивам се атомно...
Избистрям се!
Разгърната във тихото
се унасям примамливо...
Водните капки ме обгръщат и галят...
Сливат се с мен...
И се сбъдвам във утрото...

                                 © Павлина Петрова

                                 \"Изплетени пътеки\" - 2008



 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me