uFeel.me
Моята молитва
Автор: letisiq77,  6 май 2011 г. в 00:36 ч.
прочити: 425
Помогни ми да не мразя, Господи,
оглушах от скърцане със зъби,
злобата ме задушава знаеш ли,
научи ме как да я пропъдя.

Помогни ми да прощавам, Господи,
да промия раните душевни,
искам, но е трудно разбери,
мислите са постоянно гневни.

Помогни ми да забравя, Господи,
цялата горчилка и помия,
и във бурята дъга да се роди,
с шепи от живота пак да пия.

Научи ме да живея, Господи,
с вярата, надеждата и любовта,
злобата безкрайно ми тежи,
научи ме как да бъда по-добра.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me