uFeel.me
Моята дъщеря
Автор: tina24,  25 юни 2011 г. в 13:37 ч.
прочити: 435
Ти си до мен всеки ден и всяка нощ,
сега те гледам колко сладко спиш -
сякаш тъмнината губи своята мощ,
а ръката ми как нежно държиш!

Ще те чакам тихо да се върнеш
и цялата си любов да ти подаря,
колко е хубаво да ме прегърнеш
ти моя, единствена, родна дъщеря!

Ще те науча на всичко каквото знам,
най-вече майчина любов ще ти дам
и когато пораснеш голяма
да бъдеш достойна дъщеря на мама!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me