uFeel.me
Моята болка
Автор: geri-17,  23 декември 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 615
Нашата любов за мен бе най-скъпа,
но ти я разруши.
От днес незнам какво да сторя с живота си
нататака, но само знам че никога неще да
повярвам в любовта.
Ти успя да разрушиш вярата ми в нея
бе най-скъпия човек, а сега си моята най-голяма болка.
Много ме боли, но само мога да ти кажа, че истински те мразя.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me