uFeel.me
Моят живот
Автор: Snowflower,  30 октомври 2010 г. в 18:10 ч.
прочити: 476

              

          

Да, зная... Аз Химери гонех...
Не търсех разпиляното брашно,
но да превърна в Май септември пробвах...
И мислех си: \"Земята ще е Рай... Дано!\"

Човешките лъжи за Бог не слушам...
Аз просто вярвам в себе си и Него...
Разбрах, че всичко като скреж ще губим...
Със болка го разбрах, но неизбежно...

Дали спасена съм или погубена?!
Животът ми - бленуван ли е сън?!-
И тъй да е - без таз мечта сънувана
не бих била това, което съм!

Не бих обичала, тъй както днес обичам!
И чий живот живяла бих със чест?!?
Аз своя свят – светът, със който дишам,
без колебание избрала бих и днес!

 

2008 г.

                         

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me