uFeel.me
Моят стих
Автор: kleo,  22 март 2009 г. в 19:26 ч.
прочити: 234

Моят стих не е фасада.

Моят стих е зелената поляна,

сгушена във вечните планини.

В моят стих няма измама....

В моят стих объркана оставам....

В моят стих мотивите са скрити,

а моментите открити.


Ах, стихът ме успокоява!

- той рани заздравява,

А може би и отваря....

Но Мое  вечно огледало,

Стихът си остава.!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me