uFeel.me
Моя живот
Автор: emelty,  16 октомври 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 356
Моя живот
е книжка за оцветяване
в, която подострените кошмари
с цвят на нощ,
избождат очите на сградите
чак късат листа и оставят
черни точки по следващия

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me