uFeel.me
Моя радост
Автор: desuna,  5 ноември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 643

Кой от сън ме вдига рано

и говори тъй по бебешки припряно?

Кой ли радост тъй голяма

носи всеки ден на мама?

Пада,става,само се почесва,

хитро пламъче в очите блесва.

Кой ли?На света един

туй е моят малък син.

Моя радост,моя грижа,

с него дните ми се нижат-

пъстри,весели,засмяни,

бурни,нежни,разпиляни!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me