uFeel.me
Моя китна България
Автор: desuna,  4 май 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 705
Моя китна страна,моя малка България!
Кътче от тебе живее във мен;
с твойта богата и тъжна история,
с лудия ритъм на всеки нов ден.

Тук родих се,тук израснах,
тук навярно ще умра.
В роден дом,земя прекрасна,
моя китна,хубава страна!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me