uFeel.me
Моя гордост, моя България
Автор: VZ_Dobreva,  14 юли 2011 г. в 12:49 ч.
прочити: 250

О, Българио, колкото си красива, толкова и мрачна, 

колкото си висока и трудно достижима, толкова и лоша. 

Аз бих искала да се поклоня пред всичките ти красоти, 

да покоря всичките ти върхове, 

да преплувам цялото море. 

Искам да усетя аромата на омайните ти цветя, 

да се озова на белия свят. 

Искам да се потопя в огнените ти поля, 

под безкрайното небе. 

Искам да посетя всеки дом, да даря хляб 

и от своята слънчева топлота. 

Искам цял народ с теб да се гордее и 

цял свят хвални песни за теб да пее. 

Дали някога ще сбъдна мечтите си не зная, 

ако не, ще завещая на хората след мен 

да те бранят, обичат и почитат, така както аз теб!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me