uFeel.me
Мой свят
Автор: Death_unlimited,  5 юли 2008 г. в 23:32 ч.
прочити: 382
Живея аз във собствен свят
един път рай е а друг път ад
но мой си е и само мой
да влезе в него няма кой
ограден е със стени високи
а около тях води дълбоки
и така във своето царство там
на край света живея сам
и няма кой стените да събори
няма кой на зов да отговори

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me