uFeel.me
Мотив от религия
Автор: rumen popov,  14 януари 2011 г. в 12:22 ч.
прочити: 428
Покри главата ми, с везана шамия,
но знай, душата ми
не е създадена да бъде в джамия.

Свободата е волна птица,
не я залъгвай със зърна от броеница.
От различни светове сме аз и ти,
но любовта от древност ни зове,
разбивайки прегради и стени.

Обичта е Библия и Коран,
бяла лилия в стар геран.
В ден прекрасен сърцето ще те призове.
\" Обичай \" - казват всички богове.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me