uFeel.me
Моряк
Автор: geriii,  12 май 2011 г. в 13:45 ч.
прочити: 373
Моряк там нейде в океана плува,
курс безкраен в шир
в сърцето си смирено тъгува
за дом родина и любима.

Земята родна той сънува
в нощта останал е един,
бриз студен го все облива,
стопля го небето със звезди.

За близки за дете тъгува,
за прегръдка нежна от жена.
за пристана наш е затъжен,
че райски кът е от земята.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me