uFeel.me
Морето и небето
Автор: ^ralka^,  2 март 2009 г. в 19:24 ч.
прочити: 260
Морето и небето днес бушуват!
Гърмят, трещят и нищо не щадят!
Мълнии безспирно атакуват
и проблясват с електрически заряд !

Морето и небето се гълчат!
Вълните в тон със тях крещят.
Като цунами шеметно лудуват.
И се разливат със натрупан яд!

Морето и небето днес воюват!!
Луна безмилостни слова реди!
Кара им се, иска да мируват,
за да може тя да си поспи!

Морето и небето сякаш днес са полудели.
Гларуси-съдии ги наблюдават!
А делфините - бозайниците смели -
Уплашено кротуват и се примиряват.

Яростно бушува днес морето.
С гръм стоварва се небето.
Във безсмислена кавга
спорят кой да властва над света.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me