uFeel.me
Море и още нещо
Автор: idan,  13 септември 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 393
Огромна
чаша чаена
е морето,
от лъчи
горещи осолена,
събрала
по ръба си,
живот раздала,
различни раси
приютила.

Тела голи
чернеят,
сили сбират,
сближават
се хората,
приятели стават.

Чайки в небето се целуват,
гларуси карти играят,
малчугани замъци моделират,
сърфисти вятъра гонят,
бабаити зад буя плуват,
бабки до брега се плацикат,
дами интимности разголват,
под вълни се влюбени прегръщат,
а спасителката...ех спасителката...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me