uFeel.me
Монолог
Автор: Teo,  8 януари 2010 г. в 19:16 ч.
прочити: 246
-Какво е да пишеш във рими,
как става, откъде извира?
-Нощ подир нощ, Зими след Зими
думи текът, муза не спира!

-Защо само малцина умеят,
нещо специално ли има?
-Много хора не смеят
да търсят в себе си рима!

-Носи ли няква награда
да пишеш от своята душа?
-Понякога болка-друг път наслада,
но поета обича да бъде така!

-ДОРИ ДУМИ НАЙ-ПРОСТИ
МОГАТ ДА БЪДАТ КРАСИВ СТИХОПЛЕТ!
НА ПОЕЗИЯТА ВЪРВЕТЕ НА ГОСТИ
И ЩЕ Я ОБИКНЕТЕ ЗАНАПРЕД! \"Wink\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me