uFeel.me
Момичето с бадемови очи
Автор: Принцеса Променанде,  6 февруари 2009 г. в 14:21 ч.
прочити: 490

Момичето с бадемови очи
умее със небето да говори,
с малини диви устните черви
със бухалите нощем спори.

На всяко цвете знае песента
пъстървите пред нея се целуват
с планинските потоци през деня
щастливо в облаците плуват.

Момичето с бадемови очи
люлее нощем рога на Луната
отхапва тайно късче от звезда
и лунен вятър пуща си в косата
.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me