uFeel.me
Моля те
Автор: Vreme,  11 април 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 452

Търся бяла стая,

уединението на един луд.

Търся и търся в безкрая

хладен лъжовен уют.

Затвори ме в тясна кутия,

аз ще обичам своя затвор.

Заключи ме, прати ме на дъното

да търся в черното светлия хор -

от сляпата вяра на тия

дето сред мършата дирят нетленното.

Прати ме далече в света на умрелите.

Покажи, докажи, че не е по-добре.

Вземи ми очите, душата и целите,

съживи ме, върни ме дете.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me