uFeel.me
Моля те, не си отивай!
Автор: Nuri,  27 март 2010 г. в 00:57 ч.
прочити: 411
Моля те, не си отивай!
Устните ти ще ме изгарят, знам!!!
Нощта - изпрати ми тебе.
Сам съм сега... И видение.
Животът ми ли? Не си отивай!
Само ме погледни, моля те!
Косите ще побеляват.
Луната ще изгрява. Не си отивай!
Моля се. Ще боли. Знам.
Очите изпълващи се - търсещи са.
Притихва гласът. Струните.
Плачещи, разкъсващи душите са.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me