uFeel.me
Моля, Ви, простете !
Автор: linapaint,  29 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 774
Снощти плаках много,
проливах - дъж от сълзи,
не исках да Ви наранявам,
с моите беди...
Моля, Ви, простете!
`
Но тази нощ,
ще ви изпратя
хиляди звезди
нека те ви водят
по път на збъднати мечти...
`
Очички затворете
и полетете, миналото забравете.
И ето, ръката си подавам,
с усмивка ще ви забавлявам.
Ще прегърна всеки от сърце,
че обичам Ви, моля Ви, простете!
```````````````````````````````````````````````````````
29/05/2008/Lina

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me