uFeel.me
Молитва
Автор: ande,  3 февруари 2009 г. в 18:28 ч.
прочити: 201

Живота ни така се стъжни -
на всички, и за мене.
Защо така е мили Боже?
Кажи поне... на мене.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me