uFeel.me
Молитва
Автор: solar,  12 юли 2011 г. в 00:00 ч.
прочити: 167
погали косата ми
огнена
прокарай в нея
дълги пръсти
да простене мелодия
от небесни звуци
единствено от нас
разбрана... 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me