uFeel.me
Молитва за живот...
Автор: linapaint,  10 април 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 658
``````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````
На фона на някоя балада... която и да е, любима, пусни сега, а може и тази:
„Mea Culpa [Orthodox Mix]” - лесно ще откриеш...
На която макар и да не разбирам текста й - чети бавно...
Чети това което аз самата си представих...
`````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````
Живот
изпълнен
с тъга,
а ти
танцувай
сега,
дори и
раздяла да е,
танцувай
след мен,
не оставяй
дори за миг
и сянката ми
да не виждаш,
живот е,
как да го променим
целувай
пътя,
по който
вървя,
поемай
въздуха,
който
ти отхвърли,
като мъгла
след мен...
.............................................
10/04/2008/ Lina
````````````````````````````````````````````
М... м... м... хареса ли ви?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me