uFeel.me
Молих ги
Автор: dim-dam-dum_F,  20 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 723
Молих го ден;молих го дюа;
молих го седмици,месец,година-
молих го вечно.Молих го до припадък през сълзи.
Молих го да не бъде прекалено щедър,молих го да не бъде и много мил И добър.
Но го молих и да не е жесток,
молих го да не е тvърде скромен и
го молих да ме обича като всеки друг-
нито повече,нито по-малко.
Молих и нея.Молих я и я моля да не ме разделя с него прекалено рано,
молих я И да не закъснява,молих я да пристигне,когато той юече ме мрази
и ми омръзне.
Но нито той бе такъв, какъвто исках,нито тя-тя закъсня.
Молих него-живота и молих
Нея-смъртта.Молих ги да не ме забравят.Но-свърши се!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me