uFeel.me
Моите вечни приятели
Автор: Naransina,  20 ноември 2012 г. в 23:37 ч.
прочити: 395

Моите вечни приятели...
Тези, с които ме срещна,
Господи... Истинни, святи са.
Те са нетленна надежда...
Те са на ангел крилата,
пълни с небесна закрила.
Крачат до мен по земята,
дето от мраз се е свила.
Външно приличат на хора,
но са незрими светлици.
Греят над тях ореоли...
Те на Христа са войници.

Моите вечни приятели...
Само добро да ги стига.
Твои са, Господи. Святи са.
Те са безценни. Пази ги!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me