uFeel.me
Моите пътища не водят никъде
Автор: StrahOtVisoko,  16 август 2012 г. в 17:34 ч.
прочити: 429
Не питай ме къде отивам - 
моите пътища не водят никъде.
Не тръгнах, не стигнах... Отпивам
и пак господар съм на изгубени мигове.

Тая вечер целувм тишината
и намям отговор на твоите въпроси.
Нямаме нищо общо с вината -
който иска, нека си я носи.

Когато нищо не е имало,
най-трудно се забравя.
Това, което наричат минало
не съществува и все пак остава. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me