uFeel.me
Мои стихове
Автор: silversnow,  5 юли 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 363
В стихове ще се открия
различна, друга, чужда.Да,
аз зная - те са живата магия,
в която претворяваме света.

И стиховете ме обгръщат,
и се усмихва моя химикал:
"Отнякъде се май завръщаш,
пак яхнала ветреца бял..."

И е така - и до полуда
аз чувам стихове в нощта.
И вече зная - чудно и не чудно-
повторно в стих ще се родя.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me