uFeel.me
Моето "всичко\"!
Автор: anabet,  7 ноември 2012 г. в 19:08 ч.
прочити: 264
 
Имах  устрем и вяра
да създавам
и да бъда добра ...
исках напук на всичко
красотата да спася ...
 
Имах душа и нежност -
раздавах се докрай
тръпнех в нощта копнежно,
живеех и в ад, и в рай ...
 
 
Имах всичко, много загубих ...
кое - живота,
кое - смъртта, ми отне
Предаваха ме, обичаха ме,
щастлива бях ... и тъгувах
 
Какво ми остана ... всичко -
докато дишам - надявам се
и ще обичам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me