uFeel.me
Моето вчера, моето днес, моето утре...
Автор: Zver4e,  8 ноември 2010 г. в 01:38 ч.
прочити: 502

Моето вчера бяга от мен.

Моето утре – то се страхува.

В моето днеска се чувствам във плен

и тихо се чудя дали съществува.

 

Моето вчера – то е във сиво.

Моето утре е светъл тунел.

Моето днес е някак мъгливо,

сякаш достигнало своя предел.

 

Моето вчера са спомени прашни.

Моето утре е мойта мечта.

Моето днес са мислите страшни,

които отравят мойта глава.

 

Моето вчера е луда игра.

Моето утре е  участ неясна.

Моето днес е нелека съдба.

Моето днес е битка опасна.

 

Моето вчера бяга от мен.

Моето утре – то се страхува.

В моето днеска се чувствам във плен

и тихо се чудя защо съществува.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me