uFeel.me
Моето мъничко нещо
Автор: galimira,  3 юли 2010 г. в 14:22 ч.
прочити: 256
Моето мъничко нищо.

Моето мъничко чудо.

Точка живот във кавички.

Клетки любов до полуда.

Част от мен, част от теб,

ново цяло.

Всичко старо във нас преобърна!

Сякаш мен, сякаш теб

отначало

ни създаде и ни прегърна!

Моето мъничко нищо!

Моя любов ненагледна!

Капка вода най-пречиста

с моите очи ме погледна!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me