uFeel.me
Моето лично пространство... и есенните минзухари
Автор: AM,  5 ноември 2012 г. в 19:01 ч.
прочити: 349

                              Лично, личното...
                              ми пространство
                              - между облото  и тиквата.
                              в мен баланс отключва
                                
                              - влизам и излизам
                              в кутия от спомени
                              клоун с тромба,
                              на место сърце...
                              лично, личното...
                              ми пространство

                              есенни минзухари,
                              които са пробили
                              октомврийската тъга,
                              тя сплита
                              нежните си пръсти
                              върху късче виолетова
                              нежност...

                              оранжево балансирам
                              върху връв
                              завързала облак
                              вали...


                                05.11.2012


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me