uFeel.me
Моето чудо
Автор: Innocence,  22 май 2011 г. в 19:29 ч.
прочити: 480

Той си е такъв – неуправляем.

Блъска ме с юмручета в сърцето.

Сред гора от думи ще се скрие,

тичайки по заешки пътеки.

 

Няма да остави знак. Ще трябва

да налучкам вярната посока

и когато се открием двамата

да приключим всичко с многоточие.

 

Той си е такъв- непредсказуем.

Прави с мен каквото си поиска.

Кара ме да му събарям кулите

или пък да се самоизмислям.

 

Ала колкото и да е странен

за живот без него - да не чуя.

Моят стих е моята награда,

моето осъществено чудо!...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me