uFeel.me
Много...
Автор: robertsmith,  22 ноември 2012 г. в 07:47 ч.
прочити: 284
Колко си мъничка
моя прекрасна
любов
как нежно
рисуваш търпение
в побелелите ми коси
как ме запалваш
напролет
с дъха си на лепкава пръст
как те жадувам
сълзи
как гасиш есенно
самотата ми
с прегръдки
с очи
от незабравящи лятото
песни и пътища
как ме зовеш
сред вихрушките
зимните...
Колко си мъничка
а как ме обичаш...

28.09.2007

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me