uFeel.me
Младост
Автор: DSheitanov,  15 януари 2011 г. в 12:20 ч.
прочити: 270
Животът покрай мен минава,
вървят си ден след ден,
а младостта ми остарява,
вехне и се превръща в бреме.
Дано не дойде този ден,
да изгубя сили аз,
и да увисна на въжето,
да се предам от страх...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me