uFeel.me
Младост щастлива, кога отлетя...?!
Автор: hrizantema,  29 септември 2009 г. в 20:54 ч.
прочити: 325
Нежна,невинна, излъчваш мечти,
погледа твой светлина е огряла,
сякаш готова си ти да летиш,
рее се леко ,душата ти бяла\"!

Носиш венец от уханни цветя,
бляскат косите ти - тъмна коприна,
младост щастлива, кога отлетя,
толкова радост със теб си замина!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me