uFeel.me
Мисля си за теб
Автор: belonoga,  19 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 490
Стоя си аз самичка, стоя и мисля си за теб. Стоя и мисля си за дните когато бяхме двамата с теб. Колко много ме обичаше, обичах те и аз! Така минаваха ни дните като в захлас. Стоя си аз самичка и мисля си за онова момиче което те плени. Така отнеми любовта, толкоз просто с лека ръка. Какво се случи с теб и любовта, как така неволно отлетя!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me